سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
ه گزارش خبرنگار ایرنا، روز گذشته ۲ جوان به دیوار بهداری نیروی انتظامی شهرستان چالوس بنزین ریختند و اقدام به آتش کشیدن دیوار کردند که خوشبختانه با اقدام به موقع پلیس ضمن خنثی شدن اقدام آن‌ها ، این افراد که شامل یک فرد مهاجم و یک فیلمبردار صحنه بود دستگیر شدند.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان چالوس در گفت و گویی با اشاره به دستگیری این اغتشاشگران بیان کرد: ۲۴ آبان ۲ نفر اقدام به آتش کشیدن پنجره ورودی بهداری این شهرستان که مشرف به خیابان اصلی بود، کردند.

سرهنگ علی اکبر خسروی افزود: با اقدامات صورت گرفته هر ۲ نفر در مخفیگاه خود دستگیر شدند و به اقدامی که انجام دادند اعتراف کردند.

وی ادامه داد: متاسفانه یکی از دستگیرشدگان از ادمین‌های کانال مجازی مزدوران بوده و بلافاصله بعد از تصویربرداری از صحنه، فیلم و عکس را به این کانال ارسال کرده است که همان شب نیز شبکه اینترنشنال نسبت به پخش آن اقدام کرد.

فرمانده انتظامی چالوس گفت: خوشبختانه اقدام این افراد خسارت جانی و مالی به همراه نداشته است و سریعا مهار شد.

وی از مردم استان و شهرستان چالوس خواست مراقب فرزندان خود باشند تا به دام ضد انقلاب نیفتند.
اخبار و سیاست