سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۴۰۰/۱۱/۱۱
وصیت
انسان ها تا زمانی که زنده هستند و زندگی می کنند قادرند در اموال و دارایی‌های خود را تصرف نمایند. اما بعد از آن که از دنیا می‌روند اختیار تصرف اموال را ندارند. در صورتی که امکان دارد در طول زندگی شخص دارای اهدافی باشد که به آن ها نرسیده باشد. به همین سبب در حوزه حقوقی، عملی در نظر گرفته شده است که بر اساس آن شخص قادر باشد به امور غیر مالی و مادی خویش بعد از فوت خود ساماندهی نماید که به این اقدام وصیت اطلاق می شود.

ارکان وصیت
موصی و موصی له و موصی به

موصی به شخصی گفته می شود که وصیت انجام می دهد و به منظور انجام اقدامات مالی و غیرمالی بعد از فوت خود وصیت می کند. جز دوم وصیت موصی له می باشد و آن کسی است که به نفع وصی صورت می پذیرد و جز سوم موصی به می باشد که به مال مورد وصیت اطلاق می شود.

انواع وصیت
وصیت به دو نوع تملیکی و عهدی قابل تقسیم می باشد .

وصیت تملیکی
از جمله انواع وصیت است و به این مفهوم می‌باشد که شخصی عین یا منفعت از مال خویش را برای بعد از فوت خود به دیگری رایگان تملیک می نماید. در حقیقت وصیت به شخص این یاری را می‌رساند که ساماندهی دارایی خود بعد از فوت را مشخص کند. مثلاً کل دارایی خود را برای ساخت مدرسه یا خیریه یا مسجد قرار می دهد. در این شکل از وصیت به فردی که وصیت می کند موصی و به شخصی که وصیت به نفع او انجام گرفته است موصی له و به موضوع وصیت موصی به اطلاق می شود .

https://yarvakil.com/%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d9%88%d8%b5%db%8c%d8%aa-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f/
https://yarvakil.com/%d9%88%d8%b5%db%8c%d8%aa-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/
آموزش