سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۳۹۵/۰۹/۲۳
هم‌زمان با آزادسازی کامل شهر حلب، در شمال سوریه از چنگال معارضین مسلح و پیروزی نیروهای ارتش این کشور، شهروندان حلب در خیابان‌ها به جشن و پایکوبی پرداختند.

بر اساس گزارش خبرنگار پرس تی‎‌وی گزارش‌ها حاکی از آزادسازی کامل شهر حلب است. مقامات ارتش سوریه پیشتر اعلام کرده بودند که 99 درصد از مناطق تحت اشغال معارضین آزاد شده است و نیروهای دولتی در آستانۀ پیروزی نهایی قرار دارند.

گروه موسوم به دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز که در لندن مستقر است، پیش از آن اعلام کرده بود: «جنگ در حلب در شرف پایان است.»

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) شامگاه دوشنبه اعلام کرد امنیت به برخی از محله‎های جنوب‌ شرق حلب بازگشته است.

بر اساس این گزارش، یگانی از ارتش سوریه با همیاری نیروهای هم‎پیمان محلۀ بستان قصر را پاکسازی کرده و در حال تعقیب تروریست‌های باقی‌مانده هستند.

پیشتر محلۀ استراتژیک شیخ سعید در جنوب شرق شهر حلب، محلۀ الشحادین و مناطق اسکان، کرم افندی، کرم الدعدع و الصالحین همچنین محله‌های باب المقام، فردوس و قلعه شریف در حلب قدیم به طور کامل تحت کنترل ارتش درآمده بود.

در این گزارش آمده است که در تازه‌ترین عملیات ارتش سوریه، پنج خودروی مجهز به مسلسل سنگین به همراه سرنشینان آن‎ها در روستای الزیده در حومۀ شرقی حلب منهدم شدند.
اخبار و سیاست