سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۳۹۵/۰۹/۰۳
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ناوگروه 44 خود شامل ناوشکن الوند و ناو لجستیک بوشهر را برای نخستین بار به اقیانوس اطلس اعزام کرده است.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دوشنبه (1 آذر) در یک نشست خبری از ورود ناوگروه اعزامی این نیرو به اقیانوس اطلس خبر داد و افزود این ناوشکن‎ها اقیانوس را دور زده و در بندر دوربان مستقر هستند.

ناوگروه 44 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پیش از عزیمت به شرق اقیانوس اطلس، مدتی را در خلیج عدن و تنگه باب‌المندب مستقر بود و سپس در بندر تانزانیا پهلو گرفته بود.

براساس اعلام دریادار سیاری، قرار است در آینده نیز، تعدادی از ناوهای ارتش در قالب یک ناوگروه جدید، مجدداً وارد اقیانوس اطلس شده و عرض این اقیانوس را طی کنند.
اخبار و سیاست