سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی

دلتنگی~

ادامه
۱۴۰۴/۰۳/۱۰
گفتم یادی بکنم از سریال شهرزاد ^^
راستش دلم واسه شهرزاد تنگ شده.
هر چند که بنده الان کلا وقت فیلم و سریال دیدن رو ندارم ولی واقعا دلم چنین سریالی میخواد اگه می شناسید معرفی کنید ترجیحا درام و غمگین مرسی.
درسته که من دلم واسه قباد هم می سوخت ولی ته عمق وجودم کاراکتر فرهاد یه جور دیگه ای دوست داشتم نمیدونم به نظرم خیلی در حقش ظلم شد اون هیچ وقت نتونست لذت یه زندگی واقعی کنار شهرزاد رو تجربه کنه... اولش که بزرگ آقا نذاشت! حتی بعدترش هم به هر حال فرهاد ته مونده شهرزاد رو گرفت دیگه :خنده: حتی با وجود اینکه با داشتن یه بچه قبولش کرد ولی خب سایه قباد و امید همیشه مانع خوشبختی شون بود و هیچ وقت نتونستن یه زندگی واقعی رو تجربه کنن.
من فرهاد بخاطر احساسی بودن ، مظلوم بودنش ، منطقی بودنش دوست داشتم.
من عاشق سکانس های ماه عسل این دو نفر بودم و اینکه علاقه و محبت شون دو طرفه بود ولی خب این چیزی از جذاب بودن قباد و علاقه ای که به قباد داشتم کم نمیکنه^^