سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۴۰۴/۰۳/۰۵
شرف‌الدین با تاکید بر اینکه یک هزار و 200 سال قبل مردمانی از دیار مازندران در یمن به شهادت رسیدند، افزود: امروز آرامگاه این شهدا در جوار یکی از امامزادگان یمنی به آرامگاه مازندرانی‌ها معروف است.
رئیس اتحادیه علمای یمن خاطرنشان کرد: مردم شهرستان آمل نیز از شهدای یمن بودند که در آرامگاه مازندرانی و مقبره طبری‌ها دفن هستند.
این مسئول اظهار کرد: مردم یمن همانند مردان و زنان ایران در مقابله با رژیم صهیونیست، اسرائیل، آمریکا و آل‌سعود یک هدف را دنبال می‌کنند.
وی گفت: از مردم مازندران و شهرستان آمل به همراه همه مسئولان و مدیران برای برگزاری مراسم باشکوه وداع، تشییع و خاک‌سپاری شهدای جبهه مقاومت یمن قدردانی دارم.
اخبار و سیاست